Ultra fast pasta with mozzarella

ultrafast pasta 1

La recepta d’avui neix d’un dels molts vespres de “merda, són les 10 i encara no tinc res pel tàper de demà”. Sí, sabeu de què parlo. Allò que vas a la nevera a veure si encara queda una ració de l’arròs del diumenge o si per casualitat algú va tenir poca gana durant la setmana i queden restes del seu sopar, però no, no hi ha res. I és tard, i no tens cap ganes de posar-te a cuinar res complicat. L’únic que vols és fer algo ràpid però que sigui bo, perquè ara et fa mandra però si no té una mica de cara i ulls demà a les 2 del migdia te’n penediràs, i poder anar a seure tranquil·lament al sofà a veure aquella sèrie horrible que segueixes mentre esperes que surti la nova temporada de Game of Thrones.

Doncs bé, si l’útima vegada que vaig voler omplir el tàper em trobava davant de dos porros i un tros de formatge de cabra (i en va sortir una pasta deliciosa), aquesta vegada tenia una mozzarella fresca (de vaca, que la de búfala la troben massa forta a casa) i un grapat de tomàquets cherry. I, com sempre, l’Antonella em va resoldre el problema.

ultrafast pasta prep 2

Ultra fast pasta with mozzarella

Servings: 1

Prep time: 10 min

You will need:

  • 80 g of your favourite short pasta (I used elbow macaroni, like the ones in our macaroni and cheese)
  • 1 fresh mozzarella, cut into dices
  • 6-8 cherry tomatoes (depending on their size and your love for tomatoes)
  • some fresh parsley, chopped
  • salt and pepper to taste

This is gonna be fast. Like, really fast.

Cook your pasta in plenty of water with salt. While the pasta is partying in the boiling water, cut your tomatoes in half and heat them up in a pan with a drizzle of olive oil, just until slightly softend and warm. Add the chopped parsley and a pinch of salt, and stir for a couple of minutes.

ultrafast pasta prep 1

When the pasta is done, drain it and add it to the tomatoes. Stir for a minute and then add the mozzarella. Keep stirring for a couple of minutes until the mozzarella starts to be deliciously half-melted.

And that’s it. You can add some freshly ground pepper and some extra parsley, if you’re in the mood. Enjoy!

ultrafast pasta 2

Annie

Advertisements

3 thoughts on “Ultra fast pasta with mozzarella

  1. Per cert m’ha dit la teva mare que la mozzarella, comprada diumenge, era de Búfala #zascaentodalaboca

  2. Pingback: Three Cheese Stovetop Lasagna | May the cheese be with you

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s